hétfő, április 16

Glancolunk?

Egy kedves, kissé elfeledett német eredetű jövevényszavunk a glancolás. Felmenőink garantáltan használták, mint ahogy azokat az ártatlan háztartási tisztítószereket is, amelyek környezetünkre sem jelentettek olyan mértékű terhelést, mint a jelenleg használt háztartási vegyszerek jelentős része. Legyünk őszinték: az ecet, a szóda, valamint az ezek felhasználásával készítő termékek még mindig a leghatékonyabb háztartási tisztítószereink. A találó nevű, környezetbarát Glanc az ecetsav tisztítóhatására épül.
alt
Az ecetsav, más néven etánsav könnyen felismerhető savanyú ízéről és átható szagáról. Az ecet kiváló tisztítószer, vízkő- és zsíroldó, légfrissítő, de még a kutyapisi szagát is kiveszi a szőnyegből.
Kovald – a Glanc termékek gyártója
altKovald Bt. 1992-ben alakult családi vállalkozásként. A társaságunk 100 % magyar tulajdonban van. A Kovald Műszaki Fejlesztő Kft. termékprofilja 3 fő területre bontható. Autóápolási termékek, háztartási tisztítószerek és ipari tisztítószerek gyártására.
Autóápolási termékek: ioncserélt víz, szélvédőmosó, fagyálló hűtőfolyadék, autósampon, jégmentesítő
Háztartási tisztítószerek: Glanc ecetes általános tisztítószer (környezetbarát), üvegtisztítószer, citromsavas szanitertisztító, WC-tisztítószer
Ipari tisztítószerek: vízkőoldó, bútor és padlóápoló, szőnyegtisztító, WC- tisztítószer, csempetisztító, folttisztító, zsíroldó, kőlap tisztító
Hol kapható?
A Glanc és a Green Car mákájú termékek háztartási boltokban országszerte megvásárolhatóak.
Ne feledd: minél kevesebb szintetikus tisztítószert használsz, annál kevésbé terheled környezeted, és annál többet teszel saját és a következő generációk egészségéért!
(Forrás: veddamagyart.info)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése